Forum Bioderko Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Autor Wiadomo
Endoproteza po artrodezie stawu biodrowego
Natusia8900 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 09 Maj 2012
Skd: pomorze
Wysany: Pi 08 Lis, 2013   

Witaj AniuCarmen!!!
O ile dobrze pamiętam pisaliśmy już ze sobą. Wtedy pytałam Cię o artrodezę:) Teraz ten etap mam już za sobą, a 10 grudnia idę do szpitala w kościerzynie na zabieg endoprotezoplastyki biodra, w którym obecnie mam artrodezę. Operował Cię doktor Krzemiński? Napisz proszę jak Ci się teraz żyje z zginającym się biodrem po tylu latach. Z tego co tu czytam to widzę, że sporo się nacierpiałaś, bo musiałaś długo leżeć... Mam nadzieję, że w moim przypadku będzie inaczej, gdyż artrodezę mam dopiero 1.5 roku. Pozdrawiem i liczę na wiadomość od Ciebie:)
Natalia:)

AniaCarmen 
Mikrus Bioderkus

Status: Inne operacje
Doczya: 17 Sty 2012
Skd: pomorskie
Wysany: Pi 08 Lis, 2013   

Witaj.
Tak się składa, że będziemy mogły porozmawiać osobiście. Ja również przyjeżdżam 10 grudnia do Kościerzyny. Z tym, że ja będę na rehabilitacji. To jest pododdział Oddziału Ortopedii i znajduje się na tym samym piętrze, vis a vis oddziału. Będę tam przez 3 tygodnie. Cóż za zbieg okoliczności!
Tak operował mnie Dr Krzemiński. Jestem zachwycona efektami operacji. To zupełnie inny wymiar życia. Fakt, do chwili obecnej poruszam się o kulach ale to dlatego, że trudno tak z dnia na dzień zbudować mięśnie, które nie istniały przez 51 lat. Jednak z dnia na dzień jest coraz lepiej. Mam nadzieję, że po grudniowym pobycie w Kościerzynie wrócę do domu bez kul.
Jeśli chcesz się ze mną spotkać, podaj, proszę jakiś namiar na Siebie, może nr telefonu lub adres mail.
Pozdrawiam. Ania:-)

Natusia8900 
Mikrus Bioderkus

Status: Przed
Doczya: 09 Maj 2012
Skd: pomorze
Wysany: Sob 09 Lis, 2013   

Faktycznie zbieg okoliczności:) Ale to super, w końcu pogadamy:)
Napisz do mnie proszę na natalialica@op.pl choć powinnaś już mieć ten email bo kiedyś pisaliśmy.
Także spotkamy się już na izbie przyjęć, ja mam być na 12.00. Ależ się cieszę!
A powiedz czy Krzemińskie Tobie również mówił, że istnieje ryzyko zwichnięcia? I miałaś zwykłą endoprotezę czy endopotezoplastykę?
Pozdrawiam Serdecznie:)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: