Ja przed chwilą wróciłem cały szczęśliwy z Łodzi po konsultacji i profesora.Wynik konsultacji jest wspaniały.Nie potrzebuję wymieniać mojej staruszki endo!Teraz właściwa i sumienna rehabilitacja,na krórą mam coraz większą ochotę/ Życzę innym bioderkom takich wspaniałych wieści!
Brawo , to rzeczywiście radosna wiadomość, gratuluję i życzę Ci pomyślnej rehabilitacji. A czy zauważyłeś, że tą wspaniałą informację ogłosiłeś jubileuszowym postem 100
_________________ Z zamartwianiem się lepiej poczekać. Może okazać się, że wcale nie jest potrzebne.
Status: Endo x 2
Doczya: 03 Gru 2009 Posty: 2625 Skd: z Polski
Wysany: Pon 19 Kwi, 2010
Rewelacyjna wiadomość
Będziesz bić kolejne rekordy w długości "posiadania" endo
Mi też coraz bardziej się podoba rehabilitacja co ważne, nie jest ona nudna ostatnio nawet do ćwiczeń dostałam butelkę AJAX'u... ale do domu nie mogłam jej zabrać
Nie zauważyłem tej 100.Z tej radości OBŻARŁEM się ciastkami,czekoladą i miodem spadziowym.To wszystko popiłem mlekiem i szczęśliwy zasnąłem!Teraz nie moge dopiąć spodni.
Czyli i wiele lat temu wstawiali porządne ENDO. Miejmy nadzieję, że nie tylko TY jesteś takim szczęśliwcem> Moje ENDO przy Twojej to małolaty, ale może doczekają sędziwego wieku. Co daj Boże. Amen
Moja endo służy mi/jutro rocznica/25 lat.I jest mi z nią całkiem dobrze...nawet ją polubiłem...
Podobnych przebiegów życzę wszystkim po pierwszym razie i po rewizjach!
Nio jak wczoraj się zapisywałam do kolejki, to panie się pytają a która noga a ja nie usłyszałam dokładnie pytania i odpowiadam że lewa - a doktor poprawia, nie że prawa. Zaskoczyłam o co chodzi i mówię - oczywiście, że jak do endo to prawa. Endo w lewej proszę mi już nie ruszać przez następne 30 lat .