Status: Przed
Doczya: 12 Sty 2021 Posty: 5 Skd: Kielce
Wysany: Wto 12 Sty, 2021
Witam , miałam wizytę u Dok Mazka 07.01.2021 w Kielcach ,dostałam skierowanie na artroskopie , niestety póki co nie zapisują jeszcze na zabiegi i mam czekać na telefon (przybliżony termin artroskopii ok 2023 r ) z racji pandemii w 2021 roku będą zaległe zabiegi z zeszłego roku
Teraz wstrzymane wszytkie zabiegi nadodatek ktoś tu pisał ze refundacja im
Się w czerwcu kończy na artro i nie wiadomo czy nowa podpiszą
Cytat:
Hei a ty byłaś u niego prywatnie Proponowaniu rozrobić u niego ja byłam w wawie unniegonaby prywatnie chciał mnie robić instweirdzil ze NFZ wigle nie robi
danielm21 napisa/a:
Gusia85 proszę o kontakt nie potrafię wysłać wiadomosci
Wysany: Pi 15 Sty, 2021
U dok Mazka miałam wizytę na nfz w Kielcach w szpitalu zespolonym ...wcześniej miałam wizytę prywatną w Częstochowie u dok.Koniarskiego i proponował artro prywatnie ...
Chodzę z facetem po artroskopi u Koniarskiego , nie żebym był złośliwy ale, efekty są słabe, pół roku po artro nie może dojść do siebie i raczej juz ma po ptakach ze sportem
Wysany: Pi 15 Sty, 2021
Jestem zdecydowana na artro ...już dokucza mi lewe biodro w codziennych czynnościach i zrobiło się ,biodro trzaskające ,uszkodzony obrabek ,uszkodzenie więzadła poprzecznego panewki , FAI obustronne. Mam dużo czasu na ćwiczenia przed artro także chyba będzie dobrze...
Wysany: Sob 16 Sty, 2021
W Kielcach u dok Mazka była artro ? może było poważne uszkodzenie i potrzeba więcej czasu na poprawę ,aczkolwiek rozumiem i zdaje sobie sprawę że artro nie zawsze zdziała cuda... życzę dużo zdrówka
Tak u Dr. Mazka. Szczerze pogodziłem się z tą sprawą, w sumie traktuje to lub staram się traktować jak "ciekawostkę" i zobaczymy jak to będzie szło dalej i na ile będę mógł sobie pozwolić.
Dziękuje i nawzajem!
Tyle czasu czekacie na zabiegi? Ja byłam u dr Mazka w Enel Sport w W-wie w czerwcu 2020. We wrześniu dostałam telefon z Kielc (bo tam mam mieć robione endo przez niego na nfz), że operacja 21.10. Kilka dni przed odwołali przez pandemię. Ale 07.01 dostałam telefon, że mam termin na 27.01, no i za tydzień jadę.
Jestem już po artro tego biodra, ale inny lekarz mi robił i generalnie żadnej poprawy po operacji, dlatego w grę wchodzi już tylko endo.
Status: Artroskopia x 2
Wysany: Sro 20 Sty, 2021
Justyna3003 Ile czasu Ci mineło po artroskopi biodra? Miałaś rehabilitacje sportowa przygotowujaca do powrotu do funkcjonowania? Jeeli tak to jak dugo trwała i na czym mniej wiecej polegała ta fizjoterapia?
Justyna3003 Ile czasu Ci mineło po artroskopi biodra? Miałaś rehabilitacje sportowa przygotowujaca do powrotu do funkcjonowania? Jeeli tak to jak dugo trwała i na czym mniej wiecej polegała ta fizjoterapia?
Artroskopię miałam 08.06.2019 r. Miałam fizjo na nfz, a także chodziłam prywatnie, ale nie byłam ćwiczona stricte sportowo bo ból i duże zwyrodnienie na to nie pozwalały. Po niespełna roku od artro, przy braku efektów i co raz gorszym funkcjonowaniu zaczęłam szukać dla siebie innych możliwości. I tak trafiłam na lekarza, który po przeanalizowaniu moich wyników i zdjęć stwierdził, że tylko endo. Mam bardzo zniszczony staw, nie mam chrząstki, krytycznie zwężona szpara...