Nie wiem czy nie widzę, czy nie umiem wyszukać jak dubluję to z góry wybaczcie.
Mam skierowanie na Artrografie Stawu Biodrowego z kontrastem (mam już rezonans obu bioder ale kiepski dość). Będę musiał podjechać do Warszawy/Krakowa (jestem z Kielc). W Warszawie polecono mi Carolina Medical Center. Chciałbym jeżeli możecie polecić jakieś miejsce gdzie można zrobić to badanie dokładnie (nie tak jak moje pierwsze, że widać problem i nic dalej). Albo jakiś link gdzie może już była udzielona odpowiedź.
Trochę poszukałem informacji online ale np kiepskie opinie, a tam gdzie mam kontakt brak terminów a nawet zapisów .
Może ktoś robił to badanie i jest zadowolony z opisu i dokładności sprzętu?
Status: Przed
Wiek: 40 Doczy: 26 Mar 2026 Posty: 1 Skd: okolice Warszawy
Wysany: Czw 26 Mar, 2026
Witam,
Jestem nowy na forum a tez dostałem skierowanie na artrografię obu bioder (konflikt panewkowo udowy typu CAM). Czy ktoś ostatnio robił to badanie i jest zadowolony z przebiegu, podejścia lekarzy itd. i może polecić miejsce, gdzie to wykonać? Mieszkam w okolicach Warszawy, jeden ortopeda zapisał mnie już na artroskopię (dr Płończak), jeszcze inny (Sionek z Otwocka) stwierdził, że mam już wąskie szpary stawowe i artroskopia niewiele mi pomoże i powinienem już wymieniać biodra, a jeszcze 3ci dał właśnie skierowanie na artrografię mówiąc, że jeszcze nie ma tragedii. I bądź tutaj mądry:(
Będę wdzięczny za wszelkie info. Pozdrawiam Waldek