Marlena powiedziała ze mnie zapisze, widać okrutnie mnie oszukała i w ramach przeprosin będzie musiała mnie zaprosić na kolacje, ale pomijając ten sabotaż to ja się sam zapowiem, tylko jak z kaską czy przelew czy do rączki, czy jak bo wiecie co z rączki to do buzi... tak powiadają:P
Bea, możesz wyjść w dowolnym momencie (ale wolelibyśmy, żebyś zbyt wcześnie jednak nas nie zostawiała ). W miejscach, które teraz bierzemy pod uwagę na zorganizowanie spotkania, nie wymagano od nas określenia czasu, jaki zamierzamy tam spędzić.
W tym momencie lista Świątecznych Bioderek i Forumowiczów wygląda tak:
1. Magda
2. Katja
3. AgaW
4. Duska
5. Milka-pilka
6. mkmaggie
7. Lubenka
8. Ivan
9. Side
10. Lenka4
11. Aga
12. S
13. Rey
14. Wendy
15. AniaL
16. ...
17. ...
18. ...
19. ...
20. ...
...
Bea, mogę Cię wpisać?
Być może będzie jeszcze Iwona. Kto jeszcze chce dołączyć do naszej paki?
Ostatnio zmieniony przez Nika Sro 30 Gru, 2009, w caoci zmieniany 2 razy
16. Fizkom (przepraszam ale wpadnę tylko na chwilę)
Co do naszej listy, jest mała zmiana, Ray, z którym wczoraj rozmawiałam nie będzie mógł jednak bawić sie z nami. Przeprasza, ale musi odwołać swoją chęć udziału. Szkoda Ray, ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze i jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania
No, reszta forumowiczów i nie tylko! Decydujemy się bo czas zaklepywać knajpę a wtedy lista obecnych będzie obowiązująca i już dość sztywna
Status: Osteo. Ganza x 2
Wiek: 45 Doczya: 31 Maj 2009 Posty: 145 Skd: z małego pokoju ;)
Wysany: Pon 07 Gru, 2009
Ogłaszam wszem i wobec, że rezerwacja na pierwszą Bioderkową Wigilię już zrobiona!
Zapraszam w sobotę 12 grudnia o godzinie 16:00 do Restauracji Słowiańska,
która znajduje się przy ulicy Krakowskie Przedmieście 79 (vis a vis kościoła Św. Anny)
Jeszcze dziś roześlę do wszystkich (lista poniżej) wiadomość pw z numerem konta, na które prosimy wpłacać 50 zł od osoby
1. madzi_czer
2. Katja
3. AgaW
4. Duska
5. Milka-pilka
6. mkmaggie
7. Lubenka
8. Ivan
9. Side
10. Lenka4
11. Aga
12. Wendy
13. AniaL
14. Fizkom
15. Bea
16. prof. Jarosław Czubak
_________________ "Kiedy śmieje się dziecko śmieje się cały świat" (J. Korczak)
No i znów up-date Ray, który miał z nami nie być jednak będzie! Cieszę się z tego niezmiernie i zamieszczam aktualną listę:
1. madzi_czer
2. Katja
3. AgaW
4. Duska
5. Milka-pilka
6. mkmaggie
7. Lubenka
8. Ivan
9. Side
10. Lenka4
11. Aga
12. Wendy
13. AniaL
14. Fizkom
15. Bea
16. prof. Jarosław Czubak
17. Rey
No, kto jeszcze chce się dobrze bawić?
Dodano: 08.12.2009 godz. 20.17
Kochani, Dusia mimo największych chęci nie będzie mogła być razem z nami na Wigilii Oby u Dusi poukładało się wszystko jak najlepiej a spotkań będzie na pewno bez liku więc wszystko przed nami.
bardzo chciałabym być tam razem z Wami, ale odległość jest dla mnie wielką barierą ale mam nadzieję że będziecie się świetnie bawić, życzę Wam tego z całego serca!
_________________ Wszystko się może zdarzyć gdy serce pełne wiary!